O firmie
Zakłady Drobiarskie Res-Drob istnieją od ponad jedenastu lat na polskim rynku. Główna siedziba mieści się w Rzeszowie. Zapewniamy klientom wysokiej jakości wyroby z kurczaka, które dostarczają składników odżywczych oraz są smaczne i zdrowe.
Oferta
Prowadzimy nowoczesne przetwórstwo mięsne. Wprowadzamy nowoczesne technologie. Współpracujemy z hodowcami, którzy są sprawdzeni i doświadczeni w branży. Możemy zagwarantować najwyższą jakość wyrobów drobiowych.
W zakresie oferty kurczaka oraz głównych produktów mamy szeroki wybór filetów, zarówno z polędwiczką, jak i bez. Tego typu produkty są pojedyncze, a mięsień piersiowy nie posiada kości oraz skóry. Wyroby mogą być mrożone, jak i świeże, w kartonie oraz luzem. Posiadamy całe kurczaki z szyją, pozbawione wnętrzności. Przygotowaliśmy ofertę z zakresu świeżych ćwiartek z kurczaka, które posiadają udo oraz podudzie, a także połowę miednicy i grzbietu.
Prowadzimy sprzedaż nóg z kurczaka oraz podudzia. Oferujemy uda oraz skrzydła. Proponujemy kupno łapek długich oraz krótkich.
Posiadamy bogatą ofertę produktów dla przetwórni. Wśród nich oferujemy filety cięte, polędwiczki ze ścięgnem i mięso z nogi ze skórą. Mamy szeroki wybór mięsa z uda i nogi, które nie posiadają skóry. Proponujemy siodło z kurczaka oraz ramię i przedramię. Prowadzimy sprzedaż przedramienia z kurczaka oraz ramienia drobiowego.
Dla naszych klientów przygotowaliśmy specjalną ofertę Sir Chicken, który powstał z myślą o głębokim i soczystym smaku kurczaka. Opracowaliśmy technologię, dzięki której zapewniamy wysoki standard jakości wyrobów mięsnych. Żywność pochodzi od sprawdzonych hodowców. Drób jest soczysty i kruchy, a jego smak niepowtarzalny.
Posiadamy także szaszłyki w siedmiu marynatach. Do wyboru klienci mają przyprawy orientalne, spicy, BBQ i paprykowo-ziołowa. Polecamy także marynaty słodko-kwaśne, prowansalskie i winzersteak. Mięso z kurczaka jest ręcznie krojone oraz starannie marynowane. Świetnie się sprawdzi do grilla.
Dbamy także o asortyment zdrowej żywności, dlatego posiadamy kurczaki z tradycyjnego chowu, które nie posiadają antybiotyków i GMO. Hodowane są tradycyjnie, w zdrowych i ekologicznych warunkach.
Kontakt Rzeszowskie Zakłady Drobiarskie Res-Drob sp. z o.o.
Zakłady drobiarskie Rzeszów - sprawdź inne firmy w okolicy
Jarosław, Stefana Okrzei 1
Tarnów, ks. prym. Wyszyńskiego 12B
Słowa kluczowe
- drób,
- mięso,
- zakład przetwórstwa,
- żywność,
- jedzenie,
- przetwórstwo drobiu,
- przetwórstwo drobiowe,
- kurczak,
- produkty,
- produkty z drobiu,
- filet z polędwiczką,
- filety z kurczaka,
- filety drobiowe,
- polędwiczka,
- filet bez skóry,
- filet bez kości,
- mięso drobiowe,
- filet mrożony,
- filet świeży,
- pojedynczy filet,
- filet bez polędwiczki,
- cały kurczak,
- kurczak z szyją,
- ćwiartka,
- ćwiartka z kurczaka,
- element z kością i skórą,
- elementy z kurczaka,
- noga,
- noga z kurczaka,
- noga z kurczaka anatomiczna,
- podudzie,
- podudzie z kurczaka,
- element tuszki,
- udo,
- udko z kurczaka,
- skrzydło,
- skrzydełka,
- skrzydełka z kurczaka,
- skrzydło dwuczęściowe,
- skrzydło dwuczęściowe bez lotki,
- przedramię,
- łapki,
- łapki z kurczaka,
- łapki kurcząt,
- ramię z kurczaka,
- ramię drobiowe,
- ramię cięte,
- przedramię cięte,
- skrzydło po oddzieleniu lotki,
- mięso z uda,
- mięso z uda bez skóry,
- mięso bez skóry,
- mięso z uda ze skórą,
- mięso ze skórą,
- mięso z nogi ze skórą,
- mięso z nogi bez skóry,
- szaszłyki słodko-kwaśne,
- szaszłyki prowansalskie,
- winzersteak,
- kurczak z tradycyjnego chowu