- Filtruj
-
- Filtruj:
- Lokalizacje
- Kategorie
- Dostępność
- Sortuj
Bacyniok II Joanna Kędzierska
Głównym przedmiotem działalności firmy Bacyniok II jest wytwarzanie wyrobów wędliniarskich. Zajmujemy się przetwórstwem mięsa drobiowego, wieprzowego i wołowego. Oferujemy szeroki wybór wędlin, w tym boczku , szynki, polędwiczek oraz schabu. W sprzedaży posiadamy tradycyjne swojskie kiełbasy szynkowe oraz wołowo-wieprzowe. Oferta naszej firmy obejmuje również wiele wyrobów z podrobów, a wśród nich kiszkę wiejską, salceson wiejski biały i czerwony, a także pasztetową wiejską. ...
w odległości 58.3.0 km
Salex Andrzej Stokłosa
Salex to najlepsze miejsce na zakup świeżego i mrożonego mięsa. Białe i czerwone mięso doskonale nadaje się do obróbki cieplnej w restauracjach, firmach cateringowych i stołówkach. Zapewniamy ogromny wybór, który obejmuje 1000 produktów. Przykładem jest mięso kurczaków w formie tuszek, ćwiartek, filetów i udek . Sprzedajemy także w konkurencyjnych ...
w odległości 38.5.0 km
Woch Kebab Producent Mięsa Kebab
Klienci mogą liczyć z naszej strony na sprzedaż wysokiej jakości mięsa wołowego oraz drobiowego . Proponujemy również mrożony kebab z wcześniej wymienionych rodzajów mięsa. Oferujemy wyłącznie wysokiej jakości żywność, a produkty pozyskujemy wyłącznie od zaufanych producentów nadzorowanych przez inspektorów weterynarii. ...
w odległości 40.2.0 km
-
Firmy z tej branży oceniono na 4.9
na podstawie średniej opinii z 3 wizytówek.